Logo HD Incasso

Over HD Incasso

Henk Dijk van HD Incasso

HD Incasso is opgericht door mij, Henk Dijk. De basis van mijn onderneming is maatschappelijk verantwoord en mensgericht. Door mijn objectieve werkwijze zorg ik ervoor dat alle betrokken partijen tevreden zijn met het eindresultaat. Mijn ruime ervaring in creditmanagement geeft mij de voorsprong die uw organisatie nodig heeft om op sociale wijze te incasseren.

Met ruim 35 jaar ervaring in de corporatiesector kun je mij wel een ervaringsdeskundige noemen. Vooral op het gebied van huurincasso en debiteurenbeheer heb ik mijn sporen verdiend. Ik vond dat het incasseren van betalingsachterstanden anders kon en ben mij hierin gaan specialiseren. In 2014 werd ik genomineerd voor de Credit Management Award door de goede resultaten die ik voor mijn toenmalige werkgever heb geboekt. Door in 2015 een korte overstap te maken naar het gerechtelijk incasseren, heb ik mijn kennis over deze sector kunnen verbreden. Ik ben daardoor in staat om een brug te slaan tussen het minnelijk en gerechtelijk incasseren.

Waarom?

Door het inschakelen van een gerechtsdeurwaarder neemt zowel de druk op de debiteur toe en stijgen de kosten onevenredig. Hierdoor wordt de drempel om contact op te nemen en te betalen nog hoger. De kans dat de debiteur zich sneller terugtrekt en niet meer reageert op uw berichten wordt steeds groter. Hierdoor steekt de debiteur zich nog meer in de schulden; de kosten lopen immers op. De kans dat uw vordering betaald wordt, neemt dus alleen maar af.

Daarom pakt HD Incasso het anders aan. Incasseren met de menselijke maat gaat uit van een persoonlijke benadering. Ik luister naar uw klant en we zoeken samen naar een duurzame oplossing. Deze wijze van incasseren herstelt de relatie en het vertrouwen tussen u en uw debiteur. U behoudt uw klant, uw vordering wordt betaald en alle betrokken partijen eindigen met een bevredigend resultaat.

Hoe?

Wanneer u kiest voor HD Incasso, kiest u voor incasseren met de menselijke maat. Dit levert u een maximaal incasso-rendement op, een duurzame investering in klantbehoud en een besparing in kosten en tijd. Ik zorg voor werkbare oplossingen, duurzame klantrelaties en begeleid uw debiteuren met langdurige schuldhulpverlening.

Contact opnemen

Adresgegevens

HD Incasso
Johannes Petri-laan 9
9617 EN Harkstede

Contactgegevens

Telefoon: 06 229 029 98
KVK: 69465150

Socials

Referenties

M. Simons
Gezinscoach bij het Leger des Heils
Er is een goede samenwerking waarin het voorkomen van huurachterstanden en signaleren leiden tot mooie resultaten. Henk denkt mee in de (complexe) situaties om maatwerk te leveren aan huurders. We kunnen terugkijken op een vruchtbare samenwerking met een daling van schulden en ontruimingen. Henk Dijk denkt innovatief, durft en is reflecterend op zijn handelen zonder hierbij zijn empathie te verliezen
N. Crone
Manager Wonen bij OFW Dronten
Inmiddels heb ik meerdere keren bijzonder prettig samen gewerkt met Henk Dijk. Als woningcorporatie willen we graag incasseren met menselijke maat. Henk heeft ons geholpen om dit beter vorm te geven. Ik heb zijn gevraagde en ongevraagde advies gewaardeerd, zijn ruime ervaring en goede afwegingen. Zijn hulp heeft ons geholpen om zelfs in een jaar met Corona een verbetering te behalen in onze aanpak en resultaten.
P. Otter
Gerechtsdeurwaarder bij Syncasso
Over de jaren heb ik Henk Dijk in verschillende posities meegemaakt: teammanager huurincasso van een woningcorporatie, relatiemanager bij Syncasso en vanuit het Huurincasso Platform. Henk is een betrokken en gedreven persoon. Hij blijft rustig het veld overzien en komt met een weloverwogen oplossing
R. Kemper
Business Consultant bij TKB Amsterdam
Henk denkt er voortdurend over na om debiteuren op gepaste wijze te benaderen, het liefst iedere debiteur op een eigen manier. Weet zijn sparringpartners te vinden en zorgt er altijd voor dat de doelen worden nagestreefd. Het is fijn om met Henk samen te werken en ideeën uit te wisselen, zodat onze software aansluit bij de wensen en behoeften.
Martine Huizinga
Directeur-bestuurder Wonen Noordwest Friesland
Henk en ik hebben elkaar leren kennen bij Centrada Wonen. Henk Dijk staat voor een persoonlijke aanpak. Hij heeft aandacht voor het verhaal en de mens achter het betalingsprobleem. Henk gaat voor maatwerkoplossingen, geen klant is gelijk. Hij gaat voor een duurzame oplossing van het financiële probleem, samen met anderen. Dit leidt tot betere relaties met klanten en samenwerkingspartners.
Lies Pol
Coach bij en eigenaar van Lies Pol + Partners
Zolang ik met Henk samenwerk is hij altijd met veel passie en inzet bezig met debiteurenbeheer en incassomanagement. Henk werkt met zijn blik op de toekomst. Niet pas de problemen bij mensen oplossen als die er zijn, maar schulden voorkomen. Proberen te voorkomen dat mensen schulden maken. Voorkomen dat mensen hun huis uit moeten. Dat is waar hij altijd mee bezig is. Ten diepste is dat de drijfveer van Henk Dijk.
Camilla Vos – Kragt
proceseigenaar Incasso bij Ons Huis in Apeldoorn
Henk ken ik al vele jaren als een zeer bekwame collega voor wat betreft alle aspecten van het incasseren van vorderingen. Hij is altijd geïnteresseerd in nieuwe ontwikkelingen en is een voorstander van “leren van elkaar”. Juist daardoor is Henk in staat om vroegtijdig in te springen op veranderingen in debiteurenland. Samenwerken gaat op een prettige manier. Henk kijkt altijd vanuit meerdere kanten naar een casus waardoor er vaak nieuwe inzichten ontstaan die nieuwe kansen bieden.
Arrow right black
Arrow right black