Logo HD Incasso

Referenties

Maroesja Simons | Gezinscoach bij Leger des Heils

“Vanuit mijn functie bij het Leger des Heils werk ik samen met Henk Dijk. Er is een goede samenwerking waarin het voorkomen van huurachterstanden en signaleren leiden tot mooie resultaten. Henk Dijk denkt mee in de (complexe) situaties om maatwerk te leveren aan huurders. Hierin wordt breed gekeken naar haalbare oplossingen waarin huurder, opdrachtgever en hulpverlening met elkaar in verbinding staan. We kunnen terugkijken op een vruchtbare samenwerking met een daling van schulden en ontruimingen. Henk Dijk denkt innovatief, durft en is reflecterend op zijn handelen zonder hierbij zijn empathie te verliezen.”

 

Nathalie Crone | Manager Wonen bij OFW Dronten

“Inmiddels heb ik meerdere keren bijzonder prettig samen gewerkt met Henk Dijk. Bij een woningcorporatie willen we graag incasseren met menselijke maat. Henk heeft ons geholpen om dit beter vorm te geven. Ik heb zijn gevraagde en ongevraagde advies gewaardeerd, zijn ruime ervaring en goede afwegingen. Zijn hulp heeft ons geholpen om zelfs in een jaar met Corona een verbetering te behalen in onze aanpak en resultaten.”

 

Martine Huizinga | Directeur-bestuurder Wonen Noordwest Friesland

“Henk en ik hebben elkaar leren kennen bij Centrada Wonen. Henk Dijk staat voor een persoonlijke aanpak. Hij heeft aandacht voor het verhaal en de mens achter het betalingsprobleem. Henk gaat voor maatwerkoplossingen, geen klant is gelijk. En hij gaat voor een duurzame oplossing van het financiële probleem, samen met anderen. Dit leidt tot betere relaties met klanten en samenwerkingspartners.”

 

Paul Otter | Gerechtsdeurwaarder bij Syncasso

“Over de jaren heb ik Henk Dijk in verschillende posities meegemaakt: teammanager huurincasso van een woningcorporatie, relatiemanager bij Syncasso en vanuit het Huurincasso Platform. Henk is een betrokken en gedreven persoon. Hij blijft rustig het veld overzien en komt met een weloverwogen oplossing.”

 

Rowen Kemper | Business Consultant bij TKB

“Henk denkt er voortdurend over na om debiteuren op gepaste wijze te benaderen, het liefst iedere debiteur op een eigen manier. Henk weet zijn sparringpartners te vinden en zorgt er altijd voor dat de doelen worden nagestreefd. Het is fijn om met Henk samen te werken en ideeën uit te wisselen, zodat onze software aansluit bij de wensen en behoeften.”

 

Lies Pol | Coach bij en eigenaar van Lies Pol + Partners

“Zolang ik met Henk samenwerk is hij altijd met veel passie en inzet bezig met debiteurenbeheer en incassomanagement. Henk werkt altijd met zijn blik op de toekomst. Niet pas de problemen bij mensen oplossen  als die er zijn, maar problemen voorkomen. Proberen te voorkomen dat mensen schulden maken. Het voor zijn. Voorkomen dat mensen hun huis uit moeten. Ten diepste is dat steeds de drijfveer van Henk Dijk. 

Hoe doet hij dat: hij adviseert organisaties hoe ze hun debiteurenbeheer op orde kunnen krijgen en houden en hoe ze hun incassomanagement anno nu kunnen inrichten. Zijn jarenlange ervaring in dit vakgebied maken dat hij gelooft dat het veel beter kan voor alle partijen. Organisaties kunnen volledig ontspannen hun debiteurenbeheer voeren.”

 

Camilla Vos – Kragt | Proceseigenaar Incasso bij Ons Huis in Apeldoorn

“Henk ken ik al vele jaren als een zeer bekwame collega voor wat betreft alle aspecten van het  incasseren van vorderingen. Hij is altijd geïnteresseerd in nieuwe ontwikkelingen en is een voorstander van “leren van elkaar”.

Juist daardoor is Henk in staat om vroegtijdig in te springen op veranderingen in debiteurenland. Ik ken hem als een zeer betrouwbaar en correct persoon. Sinds 2015 werk ik met Henk als lid van bestuur van het HIP (Huurincasso Platform)

Samenwerken gaat op een prettige manier. Henk kijkt altijd vanuit meerdere kanten naar een casus waardoor er vaak nieuwe inzichten ontstaan die nieuwe kansen bieden.”

Klaas van der Vies | Manager Schuldhulpverlening bij MDF

“Incasseren met de menselijke maat. Dit beschrijft goed de ervaring die ik heb met HD Incasso. Er wordt altijd gezocht naar samenwerking waarbij er oog is voor de belangen van alle partijen. Het resultaat hiervan is een breed gedragen aanpak van betalingsachterstanden.”

Adresgegevens

HD Incasso
Johannes Petri-laan 9
9617 EN Harkstede

Contactgegevens

Telefoon: 06 229 029 98
KVK: 69465150

Socials